Národný kontaktný bod EMN
v Slovenskej republike

Pracovné raňajky k štúdii EMN o prístupe migrantov k sociálnemu zabezpečeniu a zdravotnej starostlivosti na Slovensku, Bratislava, 13. septembra 2013

29. november 2013

 

Národný kontaktný bod EMN v SR zorganizoval dňa 13. septembra 2013 v Bratislave pracovné raňajky k pripravovanej malej tematickej štúdií EMN s názvom Prístup migrantov k sociálnemu zabezpečeniu a zdravotnej starostlivosti v SR: politiky a prax, ktorú bude za Slovenskú republiku vypracúvať kontrahovaný domáci expert.

Na stretnutí boli prezentované špecifikácie a ciele štúdie, ktorá bude popisovať vnútroštátne pravidlá, pravidlá EÚ a administratívne postupy v oblasti prístupu migrantov - štátnych príslušníkov tretích krajín - k sociálnemu zabezpečeniu a zdravotnej starostlivosti v krajinách EÚ vrátane Slovenska.

Stretnutia sa zúčastnili predstavitelia Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR, Ústredia práce, sociálnych vecí a rodiny, Inštitútu pre výskum práce a rodiny, Sociálnej poisťovne a Úradu hraničnej a cudzineckej polície P PZ.

Fotografie zo stretnutia

Fotogaléria z pracovných raňajok k štúdii EMN o prístupe migrantov k sociálnemu zabezpečeniu a zdravotnej starostlivosti na Slovensku

Koordinátor EMN na Slovensku

Medzinárodná organizácia pre migráciu (IOM) - Úrad v SR

www.emn.sk | ↗ www.iom.sk
LinkedIn | ↗ Facebook | ↗ YouTube

Koordinátor EMN v EÚ

Európska komisia - Generálne riaditeľstvo pre migráciu a vnútorné záležitosti

www.ec.europa.eu/emn
LinkedIn | ↗ Twitter

Newsletter EMN Slovensko

↗ Stiahnite si aktuálne číslo

Archív newslettrov

Prihlásiť sa k odberu noviniek EMN

Novinky o migrácii v EÚ

↗ Stiahnite si aktuálne číslo Bulletinu EMN

Archív bulletinov

Prihlásiť sa k odberu noviniek EMN